Täällä on tilaa hengittää. Uusia tontteja tulossa Mäki-Hannuksen asuntoalueelle. Tonttien ennakkovaraukset alkavat 20.2.2020.

Kauhavalta löytyy sopiva tontti joka rakentajalle! Halusitpa sitten kuusen katveeseen, alavien peltojen ääreen tai kaupunkielämän ytimeen, meiltä löytyy sopiva vaihtoehto niin pienistä kuin isoistakin tiluksista haaveilevalle. Mäki-Hannuksen uudet tontit ovat ennakkovarattavissa 20.2.2020 alkaen. Suuret tontit sijoittuvat viihtyisään puustoiseen ja kallioiseen maastoon lähelle kauppakeskusta, uutta koulukeskusta, urheilupuistoa ja ulkoilumaastoja. Erinomaiset liikenneyhteydet ja kaikki palvelut lähellä.

Tuu valittemaha sopiva tontti ittelles

Lue lisää kampanjaehdoista sekä lataa ostotarjouslomake osoitteessa: www.kauhava.fi/asuntotontit

Asuntotontit sijaisevat pääosin asemakaava-alueilla ja viihtyisien asuinalueiden takaamiseksi asemakaavat on laadittu väljää mitoitusta käyttäen. Kauhavan keskustaajamassa vapaita asuntotontteja löytyy Airassalon, Etelärannan, Mäki-Hannuksen, Rengon, Rengonsalon ja Ruotsalan asuntoalueilta. Alahärmän kaupunginosassa vapaita tontteja löytyy mm. Kirkonkylän, Voltin ja Hakolan alueilta sekä uudelta Vaismaan alueelta.

Ylihärmän kaupunginosasta löytyy useita vapaita asuntotontteja. Tontit sijaitsevat väljästi kaavoitetulla Keskisen, Viitalan, Naarasluoman, Taavetin ja Järven alueilla. Kaupunki myy edullisia ja viihtyisiä asuntotontteja myös Kortesjärven alueelta, esimerkiksi Väinölästä. Kauhavan Alakylällä on oma tonttipörssi, josta saa tietoja yksityisistä tontinmyyjistä.

Asuntotonttien pinta-alat vaihtelevat pääosin 1000-2500 m2 välillä ja tarjolla on muutamia isompiakin tontteja. Tonttien lisäksi täältä löytyy useita rakennusalan ammattilaisia, eli jos et halua aloittaa rakennusprojektia siitä, että puut kaadetaan omasta metsästä, apua ja osaavia käsiä löytyy kyllä.

Kauhava, tontit

“Aikoinaan lähdimme molemmat mieheni kanssa opiskelemaan muualle ja töiden perässä asuimme mm. Pirkkalassa asti. Koti rakennettiin kuitenkin mieheni kotitilalle, joka siirtyi vuonna 2011 meidän omistukseen. Minun lapsuudenkotini on parinkymmenen kilometrin päässä Vakkurissa. Meille oli hyvin tärkeää, että lapset pääsevät pieneen kouluun. Muuton etuihin kuuluu myös pääsy lähemmäksi isovanhempien auttavia käsiä. Pienten lasten vanhempina arvostamme lähipiirin tukea, josta kiireisessä arjessa on paljon apua. Muuttoa harkitseville sanomme suoraan, että kyllä kannattaa. Moni asia toimii jopa paremmin kuin suuremmissa kaupungeissa.”

Heidi Alaviitala, paluumuuttaja, Kauhava

Tuu jo kotia – me otetahan
sut avosylin vastaha!

Soita kotia!

Soita numerohon 040 632 9955

Tai jätä yhteystietosi

Mainostoimisto Propaganda Finland Oy