Mistä on Kauhava tehty?

Lakeusmaisemista, yrittäjyydestä, häjyistä, maataloudesta, Härmän Kylpylästä ja elämyspuisto PowerParkista. Entisistä Alahärmän, Ylihärmän, Kortesjärven ja Kauhavan kunnista. Niistä on Kauhava tehty.

ps. Tiesitkö, että Kauhava on kahden aseman kaupunki?

Kauhava, tuo Etelä-Pohjanmaan helmi on 16 000 asukkaan vireä kulttuuri- ja yrittäjyyskeskus. Se on yksi Pohjanmaan teollistuneimmista alueista ja tunnettu erityisesti maataloudestaan sekä metalli- ja puutuoteteollisuudestaan. Kauhavan kasvava matkailutarjonta houkuttelee paikalle satoja tuhansia matkailijoita vuosittain ja yrityskeskittymä tarjoaa tekeville töitä.

Kauhavan merkittävin vetonaula on kasvuaan jatkava huvipuisto PowerPark. Yli 100 hehtaarin elämyspuisto pitää sisällään huvipuiston lisäksi myös sisä- ja ulkokartingradat, hevoskeskukset, 5D-elokuvateatterin sekä ravintoloita, majoituspalveluja ja myymälöitä. Tulevan kesänä PowerParkin yhteyteen on valmistumassa vertaansa vailla oleva raviurheilukeskus, jossa päästään tositoimiin juhannuksena Nordic King-raviurheilun suurtapahtuman myötä. Luvassa on myös maailman suurimmat juhannustanssit. On sanomattakin selvää, että työntekijöidenkin parkkipaikalla on kokoa aikalailla.

Kauhava tarjoaa myös useita suuria yleisötapahtumia, esimerkiksi Puukko- ja käsityöfestivaalit, Härmäläiset Häjyylyt sekä Power Truck –show, unohtamatta vuosittain aprillipäivän tienoilla järjestettäviä Valehtelun SM-kisoja, jotka kokoavat Kortesjärven Ylikylän nuorisoseuralle tarinankertojia tavoittelemaan Mestarivalehtelijan titteliä. Täällä kuulkaa tapahtuu – Kauhava houkuttelee vuosittain satojatuhansia matkailijoita.

Kauhavalta on hyvät yhteydet joka puolelle, sillä rautatieasemalla pysähtyy n. 15 henkilöjunaa vuorokaudessa ja Kauhavan läpi kulkevat sekä valtatie 19 että kantatie 63. Vuodesta 2017 eteenpäin junat pysähtyvät kesäisin myös Alahärmän asemalla ja helpottavat näin kesämatkailijoiden saapumista. Lähimmät lentoasemat löytyvät Seinäjoelta ja Kruunupyystä. Myös Vaasasta löytyy lentokenttä ja sieltä on suora yhteys Tukholmaan.

Tuu jo kotia – me otetahan
sut avosylin vastaha!

Soita kotia!

Soita numerohon 040 632 9955

Tai jätä yhteystietosi

Mainostoimisto Propaganda Finland Oy